Zuidpier 30-10-2011

Posted on 30 oktober 2011

0


Met een restje pieren van gisteren en verse mesheften wederom naar de Zuidpier, maar nu met de bedoeling gullemans aan z’n snor te trekken. Voorbij de bocht een plekkie gezocht. Wind recht in de bakkus. Begonnen kort na hoogwater.

 

Molens met dik nylon, betonnen ‘lachtertjes’ aan breeklijntjes en tandemhaken aan anderhalve meter 45/00 fluorcarbon. Reeds de 2de worp met de vijfmeterstok leverde een aanbeet op; hengel stuiterend, snel pakken, draaien….vast. Goed, er zit dus vis en de hengel vol goede moed voorzien van een nieuwe montage en combi zeepier/mesheft. Toen ook de tweede hengel toch maar uitgepakt, opgetuigd en een stukje verderop 25 meter uit de kant gegooid. Helaas bleven aanbeten verder uit. Na een paar uurtjes in de vochtige wind gestaan te hebben, gooide ik de handdoek in de ring.

Groeten!

Marc