Korpsencompetitie 2011

Posted on 17 november 2011

0


Met het team van Zeevistips.nl hebben dit jaar meegedaan aan de eerste korpsencompetitie voor zeevisteams. Het was voor het hele team de eerste keer dat er in korpsverband werd meegedaan aan strandviswedstrijden. Rond IJmuiden vissen we vooral vanaf pieren of havenhoofden. Dat we nog een hoop te leren hebben op het gebied van strandvissen, blijkt uit de einduitslag: we werden 21ste van de 22 korpsen. Iedereen had prijs, wij dus ook: een rolletje draad en 100 kilo uien, ‘om lekker bij uit te huilen’. Humor kan de, overigens erg goede, organisatie niet worden ontzegd. Dat we tijdens de competitie al wat hebben geleerd, bleek uit de uitslag van de laatste, taaie competitiewedstrijd op het strand van Hoek van Holland. Deze keer vingen we allemaal vis en werden we 15e, ons hoogste eindresultaat.

Ikzelf heb tijdens de vier competitiewedstrijden tweemaal een nul mogen noteren. Dat is dodelijk voor het teamresultaat. Tijdens de andere twee wedstrijden heb ik één vis gevangen, het kan dus alleen maar beter gaan. Voor alle uitslagen en meer informatie verwijs ik graag naar http://www.korpsvissen.nl

In Ron hebben we een heuse meevissende coach voor het korps gevonden. Cees, Edo, Erik, Gert en ik gaan volgend jaar voor eindklassering die ruim hoger is dan die van dit jaar. We hebben er zin in!

groeten

Marc