16 maart 2012 Strand Noordwijk

Posted on 16 maart 2012

0


Vandaag met het Zeevistips-team gevist vanaf het strand van Noordwijk, oa het toneel van de eerste korpsencompetitiewedstrijd (PKC) over twee weken. We konden zowaar een bakkie doen bij De Sportvisser! Met afgaand water en een stevige zuidwester bries was het redelijk toeven. Zeven man gooiden rond 10.00 in, aan mij was de eer te openen met een doubletje botten in de eerste draai. De anderen begonnen ook de te vangen en we hadden het naar ons zin, lekker vissen!

Uiteraard hebben we allerlei (vis)taktieken doorgenomen, onderlijnen tegen het licht gehouden. Die kan ik natuurlijk pas openbaar maken, nadát we de komende wedstrijden hebben gewonnen. Wel kan ik zeggen dat het vruchten afwierp, want er kwam, naast een hoop botten, zelfs zeebaars en gul aan de kant.

Op naar de wedstrijden!

groeten

Marc