15 maart 2013 NZK Pontplein

Posted on 15 maart 2013

2


Met Nicolas vandaag drie uurtjes aan het NZK bij het Pontplein gestaan. Een redelijk comfortabele stek, gezien het weer: zuid 5 á 6 en sneeuw. Windje én sneeuw in de rug, handig voor brildragers. In dit kanaal kanaal kun je vanalles vangen, en het mist een beetje het zeevis-voel: voeten in het gras en verkeer dendert achter je. Ik was er al lang niet geweest.

NZK Olé

Het begon te sneeuwen tijdens het optuigen van de hengels. We gokten dat de bui na hooguit twee uurtjes voorbij zou zijn. Na drie uur vissen waren de piertjes op en sneeuwde het nog steeds. Er stond nauwelijks trek in het water. Nicolas had een paar leuke scharren en een aantal kleine wijtingen. Ik had ook een aantal kleintjes, twee maatse wijtiingen (33 en 36 cm) en een bot.

leuke wijtingen

Hopelijk was dit voorlopig de laatste keer vissen in m’n warmtepak.

Groeten!

Marc